فرهاد

مشکل کوکی افزونه simple_popup_manager

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من این افزونه simple_popup_manager رو نصب کردم که هر روز یا روزی 2 یا چند پیام بصورت پاپ آپ داخل سایت بزارم

اما وقتی پیام رو میفرستی که در سایت نشون بده مشکل کوکی پیدا میکنه

یعنی بعد از اینکه پنجره پاپ آپ رو میبندم دیگه پاپ آپ نشون داده نمیشه

حتی اگه پیام جدید بفرستی باز هم نشون نمیده

کدهای کوکی رو بررسی کردم و مقدار Expair رو یه روز زده

من به 60 ثانیه تغییر دادم اما باز هم مشکل پا برجاست

افزونه رو پیوست میکنم شما هم تست کنید

نکته : بعد از اینکه پیام برای نمایش میذارین باید بصورت مهمان وارد سایت بشین

simple-popup-manager.zip

ویرایش شده در توسط HesaBKar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه داره از جی کوئری استفاده میکنه

شما احتمالا کدی یا افزونه ای ندارید که باهاش تداخل داشته باشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

من این رو روی لوکال هاست که افزونه های معمولی خودش روشه رو تست کردم باز هم همین مشکل رو داره

شما هم یه نگاه به کدهای کوکی بندازین ببینین متوجه اشتباهی میشین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی روی لوکال طبیعیه درست کار نکنه

روی هاست چک کنید

کوکی ها را اول دستی پاک کنید بعد افزونه را چک کنید شاید بایک کوکی تداخل داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست هم چک کردم

همین مشکل هست

این کد رو ببینید خودتون متوجه میشین

کوکی رو اینطوری تعریف کردن که روزانه کوکی را رو حذف کنه

من میخوام که بصورت دقیقه ای عمل کنه نه روزانه

بطور مثال در هر 15 دقیقه کوکی ها رو پاک کنه و پیام رو دواره نشون بده


(function($) {
$.cookie = function(key, value, options) {
// key and at least value given, set cookie...
if (arguments.length > 1 && (!/Object/.test(Object.prototype.toString.call(value)) || value === null || value === undefined)) {
options = $.extend({}, options);
if (value === null || value === undefined) {
options.expires = -1;
}
if (typeof options.expires === 'number') {
var days = options.expires, t = options.expires = new Date();
t.setDate(t.getDate() + days);
}
value = String(value);
return (document.cookie = [
encodeURIComponent(key), '=', options.raw ? value : encodeURIComponent(value),
options.expires ? '; expires=' + options.expires.toUTCString() : '', // use expires attribute, max-age is not supported by IE
options.path ? '; path=' + options.path : '',
options.domain ? '; domain=' + options.domain : '',
options.secure ? '; secure' : ''
].join(''));
}
// key and possibly options given, get cookie...
options = value || {};
var decode = options.raw ? function(s) { return s; } : decodeURIComponent;
var pairs = document.cookie.split('; ');
for (var i = 0, pair; pair = pairs[i] && pairs[i].split('='); i++) {
if (decode(pair[0]) === key) return decode(pair[1] || ''); // IE saves cookies with empty string as "c; ", e.g. without "=" as opposed to EOMB, thus pair[1] may be undefined
}
return null;
};
})(jQuery);

من کد خط 13 رو به این صورت تغییر دادم

اما انگاری اشتباه کد رو تعریف کردم


t.setDate(expDate.getTime()+60)

الان روی 60 ثانیه زدم اما عمل نمیکنه

نظر شماا چیه؟

مشکل کوکی در همین کدهاست؟

اگر راه حلشو بگین لطف بزرگی میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

--- میشه کاری کرد که کاربر خودش باز کنه

یعنی پاپ آپ نباشه

و یه دکمه بزاریم بعد کاربر هر وقت دوست داشت اون دکمه رو بزنه و نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو می شه به دقیقه تبدیل کرد یا ساعت

به این شکل


var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();

ولی من امشب خیلی خستنه ام عمری بود فردا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اگه بخوام هر 15 دقیقه کوکی رو حذف کنه باید اینطوری بزنم؟


var today=new Date();
var m=today.getMinutes()15;

+15

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

در کد شما روز را می گیره از روز جاری به اندازه تعداد روزی که کد اصلی ازش می خواد کوکی را حفظ می کنه با این کد شما می تونید دقیقه را بگیرید ولی تعدادش در کد اصلی که سفارش کوکی را می ده قید می شه تابع


setCookie()

را باید مقدار دهید

این کد فقط بخشی از کدهای ساخت کوکیه با دست بردن توی این یک تکه تنها کاری که می شه کرد اینه که به جای روز گذاشت ساعت دقیقق یا هر واحد دیگر از زمان

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من زیاد به پی اچ پی اشنا نیستم

یعنی در کل نمیشه کد این کوکی رو طوری تغییر بدیم که بصروت هر 15 دقیقه کوکی رو خالی کنه؟

اگه نمیشه یه مد یا افزونه ای یا هکی معرفی کنید چنین قابلیتی داشته باشه تا بتونم روزی چند تا پیام بتونم داخل سایت بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو در فایل اسکریپت قرار و تست کنید:

function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو داخل کدهای کوکی قرار بدم؟

دقیقا کجای کدها بزارمش؟

چون ماهیتش فرق داره میپرسم

کدهای کوکی رو هم در پست های اول قرار دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کد بالا کارش اینه:

خوش پاآپ ایجاد میکنه

و اون رو هر 15 دقیقه یکبار باز میکنه

نیاز به کد دیگه ندارید

تست کنید اگر درستکار کرد ویرایش نهایی کنیم

برای تست هم باید بصورت زیر در پوسته قرار بدید:

<script>
function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);
</script

>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..