فرهاد

مشکل کوکی افزونه simple_popup_manager

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من این افزونه simple_popup_manager رو نصب کردم که هر روز یا روزی 2 یا چند پیام بصورت پاپ آپ داخل سایت بزارم

اما وقتی پیام رو میفرستی که در سایت نشون بده مشکل کوکی پیدا میکنه

یعنی بعد از اینکه پنجره پاپ آپ رو میبندم دیگه پاپ آپ نشون داده نمیشه

حتی اگه پیام جدید بفرستی باز هم نشون نمیده

کدهای کوکی رو بررسی کردم و مقدار Expair رو یه روز زده

من به 60 ثانیه تغییر دادم اما باز هم مشکل پا برجاست

افزونه رو پیوست میکنم شما هم تست کنید

نکته : بعد از اینکه پیام برای نمایش میذارین باید بصورت مهمان وارد سایت بشین

simple-popup-manager.zip

ویرایش شده در توسط HesaBKar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه داره از جی کوئری استفاده میکنه

شما احتمالا کدی یا افزونه ای ندارید که باهاش تداخل داشته باشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

من این رو روی لوکال هاست که افزونه های معمولی خودش روشه رو تست کردم باز هم همین مشکل رو داره

شما هم یه نگاه به کدهای کوکی بندازین ببینین متوجه اشتباهی میشین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی روی لوکال طبیعیه درست کار نکنه

روی هاست چک کنید

کوکی ها را اول دستی پاک کنید بعد افزونه را چک کنید شاید بایک کوکی تداخل داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست هم چک کردم

همین مشکل هست

این کد رو ببینید خودتون متوجه میشین

کوکی رو اینطوری تعریف کردن که روزانه کوکی را رو حذف کنه

من میخوام که بصورت دقیقه ای عمل کنه نه روزانه

بطور مثال در هر 15 دقیقه کوکی ها رو پاک کنه و پیام رو دواره نشون بده


(function($) {
$.cookie = function(key, value, options) {
// key and at least value given, set cookie...
if (arguments.length > 1 && (!/Object/.test(Object.prototype.toString.call(value)) || value === null || value === undefined)) {
options = $.extend({}, options);
if (value === null || value === undefined) {
options.expires = -1;
}
if (typeof options.expires === 'number') {
var days = options.expires, t = options.expires = new Date();
t.setDate(t.getDate() + days);
}
value = String(value);
return (document.cookie = [
encodeURIComponent(key), '=', options.raw ? value : encodeURIComponent(value),
options.expires ? '; expires=' + options.expires.toUTCString() : '', // use expires attribute, max-age is not supported by IE
options.path ? '; path=' + options.path : '',
options.domain ? '; domain=' + options.domain : '',
options.secure ? '; secure' : ''
].join(''));
}
// key and possibly options given, get cookie...
options = value || {};
var decode = options.raw ? function(s) { return s; } : decodeURIComponent;
var pairs = document.cookie.split('; ');
for (var i = 0, pair; pair = pairs[i] && pairs[i].split('='); i++) {
if (decode(pair[0]) === key) return decode(pair[1] || ''); // IE saves cookies with empty string as "c; ", e.g. without "=" as opposed to EOMB, thus pair[1] may be undefined
}
return null;
};
})(jQuery);

من کد خط 13 رو به این صورت تغییر دادم

اما انگاری اشتباه کد رو تعریف کردم


t.setDate(expDate.getTime()+60)

الان روی 60 ثانیه زدم اما عمل نمیکنه

نظر شماا چیه؟

مشکل کوکی در همین کدهاست؟

اگر راه حلشو بگین لطف بزرگی میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

--- میشه کاری کرد که کاربر خودش باز کنه

یعنی پاپ آپ نباشه

و یه دکمه بزاریم بعد کاربر هر وقت دوست داشت اون دکمه رو بزنه و نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو می شه به دقیقه تبدیل کرد یا ساعت

به این شکل


var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();

ولی من امشب خیلی خستنه ام عمری بود فردا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اگه بخوام هر 15 دقیقه کوکی رو حذف کنه باید اینطوری بزنم؟


var today=new Date();
var m=today.getMinutes()15;

+15

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

در کد شما روز را می گیره از روز جاری به اندازه تعداد روزی که کد اصلی ازش می خواد کوکی را حفظ می کنه با این کد شما می تونید دقیقه را بگیرید ولی تعدادش در کد اصلی که سفارش کوکی را می ده قید می شه تابع


setCookie()

را باید مقدار دهید

این کد فقط بخشی از کدهای ساخت کوکیه با دست بردن توی این یک تکه تنها کاری که می شه کرد اینه که به جای روز گذاشت ساعت دقیقق یا هر واحد دیگر از زمان

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من زیاد به پی اچ پی اشنا نیستم

یعنی در کل نمیشه کد این کوکی رو طوری تغییر بدیم که بصروت هر 15 دقیقه کوکی رو خالی کنه؟

اگه نمیشه یه مد یا افزونه ای یا هکی معرفی کنید چنین قابلیتی داشته باشه تا بتونم روزی چند تا پیام بتونم داخل سایت بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو در فایل اسکریپت قرار و تست کنید:

function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو داخل کدهای کوکی قرار بدم؟

دقیقا کجای کدها بزارمش؟

چون ماهیتش فرق داره میپرسم

کدهای کوکی رو هم در پست های اول قرار دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کد بالا کارش اینه:

خوش پاآپ ایجاد میکنه

و اون رو هر 15 دقیقه یکبار باز میکنه

نیاز به کد دیگه ندارید

تست کنید اگر درستکار کرد ویرایش نهایی کنیم

برای تست هم باید بصورت زیر در پوسته قرار بدید:

<script>
function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);
</script

>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم