فرهاد

مشکل کوکی افزونه simple_popup_manager

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من این افزونه simple_popup_manager رو نصب کردم که هر روز یا روزی 2 یا چند پیام بصورت پاپ آپ داخل سایت بزارم

اما وقتی پیام رو میفرستی که در سایت نشون بده مشکل کوکی پیدا میکنه

یعنی بعد از اینکه پنجره پاپ آپ رو میبندم دیگه پاپ آپ نشون داده نمیشه

حتی اگه پیام جدید بفرستی باز هم نشون نمیده

کدهای کوکی رو بررسی کردم و مقدار Expair رو یه روز زده

من به 60 ثانیه تغییر دادم اما باز هم مشکل پا برجاست

افزونه رو پیوست میکنم شما هم تست کنید

نکته : بعد از اینکه پیام برای نمایش میذارین باید بصورت مهمان وارد سایت بشین

simple-popup-manager.zip

ویرایش شده در توسط HesaBKar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه داره از جی کوئری استفاده میکنه

شما احتمالا کدی یا افزونه ای ندارید که باهاش تداخل داشته باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

من این رو روی لوکال هاست که افزونه های معمولی خودش روشه رو تست کردم باز هم همین مشکل رو داره

شما هم یه نگاه به کدهای کوکی بندازین ببینین متوجه اشتباهی میشین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی روی لوکال طبیعیه درست کار نکنه

روی هاست چک کنید

کوکی ها را اول دستی پاک کنید بعد افزونه را چک کنید شاید بایک کوکی تداخل داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست هم چک کردم

همین مشکل هست

این کد رو ببینید خودتون متوجه میشین

کوکی رو اینطوری تعریف کردن که روزانه کوکی را رو حذف کنه

من میخوام که بصورت دقیقه ای عمل کنه نه روزانه

بطور مثال در هر 15 دقیقه کوکی ها رو پاک کنه و پیام رو دواره نشون بده


(function($) {
$.cookie = function(key, value, options) {
// key and at least value given, set cookie...
if (arguments.length > 1 && (!/Object/.test(Object.prototype.toString.call(value)) || value === null || value === undefined)) {
options = $.extend({}, options);
if (value === null || value === undefined) {
options.expires = -1;
}
if (typeof options.expires === 'number') {
var days = options.expires, t = options.expires = new Date();
t.setDate(t.getDate() + days);
}
value = String(value);
return (document.cookie = [
encodeURIComponent(key), '=', options.raw ? value : encodeURIComponent(value),
options.expires ? '; expires=' + options.expires.toUTCString() : '', // use expires attribute, max-age is not supported by IE
options.path ? '; path=' + options.path : '',
options.domain ? '; domain=' + options.domain : '',
options.secure ? '; secure' : ''
].join(''));
}
// key and possibly options given, get cookie...
options = value || {};
var decode = options.raw ? function(s) { return s; } : decodeURIComponent;
var pairs = document.cookie.split('; ');
for (var i = 0, pair; pair = pairs[i] && pairs[i].split('='); i++) {
if (decode(pair[0]) === key) return decode(pair[1] || ''); // IE saves cookies with empty string as "c; ", e.g. without "=" as opposed to EOMB, thus pair[1] may be undefined
}
return null;
};
})(jQuery);

من کد خط 13 رو به این صورت تغییر دادم

اما انگاری اشتباه کد رو تعریف کردم


t.setDate(expDate.getTime()+60)

الان روی 60 ثانیه زدم اما عمل نمیکنه

نظر شماا چیه؟

مشکل کوکی در همین کدهاست؟

اگر راه حلشو بگین لطف بزرگی میکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

--- میشه کاری کرد که کاربر خودش باز کنه

یعنی پاپ آپ نباشه

و یه دکمه بزاریم بعد کاربر هر وقت دوست داشت اون دکمه رو بزنه و نشون داده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو می شه به دقیقه تبدیل کرد یا ساعت

به این شکل


var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();

ولی من امشب خیلی خستنه ام عمری بود فردا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اگه بخوام هر 15 دقیقه کوکی رو حذف کنه باید اینطوری بزنم؟


var today=new Date();
var m=today.getMinutes()15;

+15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

در کد شما روز را می گیره از روز جاری به اندازه تعداد روزی که کد اصلی ازش می خواد کوکی را حفظ می کنه با این کد شما می تونید دقیقه را بگیرید ولی تعدادش در کد اصلی که سفارش کوکی را می ده قید می شه تابع


setCookie()

را باید مقدار دهید

این کد فقط بخشی از کدهای ساخت کوکیه با دست بردن توی این یک تکه تنها کاری که می شه کرد اینه که به جای روز گذاشت ساعت دقیقق یا هر واحد دیگر از زمان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من زیاد به پی اچ پی اشنا نیستم

یعنی در کل نمیشه کد این کوکی رو طوری تغییر بدیم که بصروت هر 15 دقیقه کوکی رو خالی کنه؟

اگه نمیشه یه مد یا افزونه ای یا هکی معرفی کنید چنین قابلیتی داشته باشه تا بتونم روزی چند تا پیام بتونم داخل سایت بزارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو در فایل اسکریپت قرار و تست کنید:

function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو داخل کدهای کوکی قرار بدم؟

دقیقا کجای کدها بزارمش؟

چون ماهیتش فرق داره میپرسم

کدهای کوکی رو هم در پست های اول قرار دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کد بالا کارش اینه:

خوش پاآپ ایجاد میکنه

و اون رو هر 15 دقیقه یکبار باز میکنه

نیاز به کد دیگه ندارید

تست کنید اگر درستکار کرد ویرایش نهایی کنیم

برای تست هم باید بصورت زیر در پوسته قرار بدید:

<script>
function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);
</script

>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید