• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
فرهاد

مشکل کوکی افزونه simple_popup_manager

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من این افزونه simple_popup_manager رو نصب کردم که هر روز یا روزی 2 یا چند پیام بصورت پاپ آپ داخل سایت بزارم

اما وقتی پیام رو میفرستی که در سایت نشون بده مشکل کوکی پیدا میکنه

یعنی بعد از اینکه پنجره پاپ آپ رو میبندم دیگه پاپ آپ نشون داده نمیشه

حتی اگه پیام جدید بفرستی باز هم نشون نمیده

کدهای کوکی رو بررسی کردم و مقدار Expair رو یه روز زده

من به 60 ثانیه تغییر دادم اما باز هم مشکل پا برجاست

افزونه رو پیوست میکنم شما هم تست کنید

نکته : بعد از اینکه پیام برای نمایش میذارین باید بصورت مهمان وارد سایت بشین

simple-popup-manager.zip

ویرایش شده در توسط HesaBKar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این افزونه داره از جی کوئری استفاده میکنه

شما احتمالا کدی یا افزونه ای ندارید که باهاش تداخل داشته باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه

من این رو روی لوکال هاست که افزونه های معمولی خودش روشه رو تست کردم باز هم همین مشکل رو داره

شما هم یه نگاه به کدهای کوکی بندازین ببینین متوجه اشتباهی میشین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کوکی روی لوکال طبیعیه درست کار نکنه

روی هاست چک کنید

کوکی ها را اول دستی پاک کنید بعد افزونه را چک کنید شاید بایک کوکی تداخل داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روی هاست هم چک کردم

همین مشکل هست

این کد رو ببینید خودتون متوجه میشین

کوکی رو اینطوری تعریف کردن که روزانه کوکی را رو حذف کنه

من میخوام که بصورت دقیقه ای عمل کنه نه روزانه

بطور مثال در هر 15 دقیقه کوکی ها رو پاک کنه و پیام رو دواره نشون بده


(function($) {
$.cookie = function(key, value, options) {
// key and at least value given, set cookie...
if (arguments.length > 1 && (!/Object/.test(Object.prototype.toString.call(value)) || value === null || value === undefined)) {
options = $.extend({}, options);
if (value === null || value === undefined) {
options.expires = -1;
}
if (typeof options.expires === 'number') {
var days = options.expires, t = options.expires = new Date();
t.setDate(t.getDate() + days);
}
value = String(value);
return (document.cookie = [
encodeURIComponent(key), '=', options.raw ? value : encodeURIComponent(value),
options.expires ? '; expires=' + options.expires.toUTCString() : '', // use expires attribute, max-age is not supported by IE
options.path ? '; path=' + options.path : '',
options.domain ? '; domain=' + options.domain : '',
options.secure ? '; secure' : ''
].join(''));
}
// key and possibly options given, get cookie...
options = value || {};
var decode = options.raw ? function(s) { return s; } : decodeURIComponent;
var pairs = document.cookie.split('; ');
for (var i = 0, pair; pair = pairs[i] && pairs[i].split('='); i++) {
if (decode(pair[0]) === key) return decode(pair[1] || ''); // IE saves cookies with empty string as "c; ", e.g. without "=" as opposed to EOMB, thus pair[1] may be undefined
}
return null;
};
})(jQuery);

من کد خط 13 رو به این صورت تغییر دادم

اما انگاری اشتباه کد رو تعریف کردم


t.setDate(expDate.getTime()+60)

الان روی 60 ثانیه زدم اما عمل نمیکنه

نظر شماا چیه؟

مشکل کوکی در همین کدهاست؟

اگر راه حلشو بگین لطف بزرگی میکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

--- میشه کاری کرد که کاربر خودش باز کنه

یعنی پاپ آپ نباشه

و یه دکمه بزاریم بعد کاربر هر وقت دوست داشت اون دکمه رو بزنه و نشون داده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدتون رو می شه به دقیقه تبدیل کرد یا ساعت

به این شکل


var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();

ولی من امشب خیلی خستنه ام عمری بود فردا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

اگه بخوام هر 15 دقیقه کوکی رو حذف کنه باید اینطوری بزنم؟


var today=new Date();
var m=today.getMinutes()15;

+15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه

در کد شما روز را می گیره از روز جاری به اندازه تعداد روزی که کد اصلی ازش می خواد کوکی را حفظ می کنه با این کد شما می تونید دقیقه را بگیرید ولی تعدادش در کد اصلی که سفارش کوکی را می ده قید می شه تابع


setCookie()

را باید مقدار دهید

این کد فقط بخشی از کدهای ساخت کوکیه با دست بردن توی این یک تکه تنها کاری که می شه کرد اینه که به جای روز گذاشت ساعت دقیقق یا هر واحد دیگر از زمان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا من زیاد به پی اچ پی اشنا نیستم

یعنی در کل نمیشه کد این کوکی رو طوری تغییر بدیم که بصروت هر 15 دقیقه کوکی رو خالی کنه؟

اگه نمیشه یه مد یا افزونه ای یا هکی معرفی کنید چنین قابلیتی داشته باشه تا بتونم روزی چند تا پیام بتونم داخل سایت بزارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این رو در فایل اسکریپت قرار و تست کنید:

function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو داخل کدهای کوکی قرار بدم؟

دقیقا کجای کدها بزارمش؟

چون ماهیتش فرق داره میپرسم

کدهای کوکی رو هم در پست های اول قرار دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید کد بالا کارش اینه:

خوش پاآپ ایجاد میکنه

و اون رو هر 15 دقیقه یکبار باز میکنه

نیاز به کد دیگه ندارید

تست کنید اگر درستکار کرد ویرایش نهایی کنیم

برای تست هم باید بصورت زیر در پوسته قرار بدید:

<script>
function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);
</script

>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم