• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
فرهاد

مشکل کوکی افزونه simple_popup_manager

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من این افزونه simple_popup_manager رو نصب کردم که هر روز یا روزی 2 یا چند پیام بصورت پاپ آپ داخل سایت بزارم

اما وقتی پیام رو میفرستی که در سایت نشون بده مشکل کوکی پیدا میکنه

یعنی بعد از اینکه پنجره پاپ آپ رو میبندم دیگه پاپ آپ نشون داده نمیشه

حتی اگه پیام جدید بفرستی باز هم نشون نمیده

کدهای کوکی رو بررسی کردم و مقدار Expair رو یه روز زده

من به 60 ثانیه تغییر دادم اما باز هم مشکل پا برجاست

افزونه رو پیوست میکنم شما هم تست کنید

نکته : بعد از اینکه پیام برای نمایش میذارین باید بصورت مهمان وارد سایت بشین

simple-popup-manager.zip

ویرایش شده در توسط HesaBKar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه داره از جی کوئری استفاده میکنه

شما احتمالا کدی یا افزونه ای ندارید که باهاش تداخل داشته باشه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

من این رو روی لوکال هاست که افزونه های معمولی خودش روشه رو تست کردم باز هم همین مشکل رو داره

شما هم یه نگاه به کدهای کوکی بندازین ببینین متوجه اشتباهی میشین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی روی لوکال طبیعیه درست کار نکنه

روی هاست چک کنید

کوکی ها را اول دستی پاک کنید بعد افزونه را چک کنید شاید بایک کوکی تداخل داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست هم چک کردم

همین مشکل هست

این کد رو ببینید خودتون متوجه میشین

کوکی رو اینطوری تعریف کردن که روزانه کوکی را رو حذف کنه

من میخوام که بصورت دقیقه ای عمل کنه نه روزانه

بطور مثال در هر 15 دقیقه کوکی ها رو پاک کنه و پیام رو دواره نشون بده


(function($) {
$.cookie = function(key, value, options) {
// key and at least value given, set cookie...
if (arguments.length > 1 && (!/Object/.test(Object.prototype.toString.call(value)) || value === null || value === undefined)) {
options = $.extend({}, options);
if (value === null || value === undefined) {
options.expires = -1;
}
if (typeof options.expires === 'number') {
var days = options.expires, t = options.expires = new Date();
t.setDate(t.getDate() + days);
}
value = String(value);
return (document.cookie = [
encodeURIComponent(key), '=', options.raw ? value : encodeURIComponent(value),
options.expires ? '; expires=' + options.expires.toUTCString() : '', // use expires attribute, max-age is not supported by IE
options.path ? '; path=' + options.path : '',
options.domain ? '; domain=' + options.domain : '',
options.secure ? '; secure' : ''
].join(''));
}
// key and possibly options given, get cookie...
options = value || {};
var decode = options.raw ? function(s) { return s; } : decodeURIComponent;
var pairs = document.cookie.split('; ');
for (var i = 0, pair; pair = pairs[i] && pairs[i].split('='); i++) {
if (decode(pair[0]) === key) return decode(pair[1] || ''); // IE saves cookies with empty string as "c; ", e.g. without "=" as opposed to EOMB, thus pair[1] may be undefined
}
return null;
};
})(jQuery);

من کد خط 13 رو به این صورت تغییر دادم

اما انگاری اشتباه کد رو تعریف کردم


t.setDate(expDate.getTime()+60)

الان روی 60 ثانیه زدم اما عمل نمیکنه

نظر شماا چیه؟

مشکل کوکی در همین کدهاست؟

اگر راه حلشو بگین لطف بزرگی میکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

--- میشه کاری کرد که کاربر خودش باز کنه

یعنی پاپ آپ نباشه

و یه دکمه بزاریم بعد کاربر هر وقت دوست داشت اون دکمه رو بزنه و نشون داده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو می شه به دقیقه تبدیل کرد یا ساعت

به این شکل


var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();

ولی من امشب خیلی خستنه ام عمری بود فردا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اگه بخوام هر 15 دقیقه کوکی رو حذف کنه باید اینطوری بزنم؟


var today=new Date();
var m=today.getMinutes()15;

+15

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

در کد شما روز را می گیره از روز جاری به اندازه تعداد روزی که کد اصلی ازش می خواد کوکی را حفظ می کنه با این کد شما می تونید دقیقه را بگیرید ولی تعدادش در کد اصلی که سفارش کوکی را می ده قید می شه تابع


setCookie()

را باید مقدار دهید

این کد فقط بخشی از کدهای ساخت کوکیه با دست بردن توی این یک تکه تنها کاری که می شه کرد اینه که به جای روز گذاشت ساعت دقیقق یا هر واحد دیگر از زمان

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من زیاد به پی اچ پی اشنا نیستم

یعنی در کل نمیشه کد این کوکی رو طوری تغییر بدیم که بصروت هر 15 دقیقه کوکی رو خالی کنه؟

اگه نمیشه یه مد یا افزونه ای یا هکی معرفی کنید چنین قابلیتی داشته باشه تا بتونم روزی چند تا پیام بتونم داخل سایت بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو در فایل اسکریپت قرار و تست کنید:

function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو داخل کدهای کوکی قرار بدم؟

دقیقا کجای کدها بزارمش؟

چون ماهیتش فرق داره میپرسم

کدهای کوکی رو هم در پست های اول قرار دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کد بالا کارش اینه:

خوش پاآپ ایجاد میکنه

و اون رو هر 15 دقیقه یکبار باز میکنه

نیاز به کد دیگه ندارید

تست کنید اگر درستکار کرد ویرایش نهایی کنیم

برای تست هم باید بصورت زیر در پوسته قرار بدید:

<script>
function OpenWindow()

{
window.open("http://forum.wp-parsi.com");
}

setinterval("OpenWindow();", 1500000);
</script

>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }