• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Akbar

کد تغییر خودکار عکس

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان میخواستم ببینم که چطور میشه چیزی مانند آرم وردپرس سایت wordpress98.com درست کرد؟

یعنی رنگش عوض بشه(یک نگاه بندازید)

"درمورد عنوان تاپیک هم ندونستم که چی بزنم و مدیران اگه عنوان خوبی برای این موضوع داشتم تغییر بدن"

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون چرخش آرم هست؟



.arm:hover {
-moz-transform: scale(1) rotate(360deg) translate(0px, 0px) skew(0deg, 0deg);
-webkit-transform: scale(1) rotate(360deg) translate(0px, 0px) skew(0deg, 0deg);
-o-transform: scale(1) rotate(360deg) translate(0px, 0px) skew(0deg, 0deg);
-ms-transform: scale(1) rotate(360deg) translate(0px, 0px) skew(0deg, 0deg);
transform: scale(1) rotate(360deg) translate(0px, 0px) skew(0deg, 0deg);
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی نه! چرخش رو میدونم!

منظور من اون آرم وردپرس هست که قرمز میشه و سفید میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم مربوط به این کد جاوا اسکریپت باشه:

http://www.wordpress98.com/wp-content/themes/wp98/js/fs.js

ولی در کل یه gif بذارید به نظرم بهتر باشه!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید یک عکس بکگراند هست که دو تیکه هست.

بعد شما باید در یک تامیر اینها رو با هم تعویض کنید.

عکس نمونه:

wordpress_logo.png

کد استایل در سایت فوق:

.wp_logo_normal {
width:35px !important;
height:35px !important;
float:right;
background:url(images/wordpress_logo.png) no-repeat -35px 0;
position:absolute;
left:0;
top:2px;
z-index:10
}
.wp_logo_hover {
width:35px;
height:35px;
float:right;
background:url(images/wordpress_logo.png) no-repeat 0 0;
position:absolute;
left:0;
top:2px;
}

کد js در سایت فوق:

$(function() {window.setInterval("$('.wp_logo_normal').toggle('slow');",1000);});

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید یک عکس بکگراند هست که دو تیکه هست.

بعد شما باید در یک تامیر اینها رو با هم تعویض کنید.

عکس نمونه:

wordpress_logo.png

کد استایل در سایت فوق:

.wp_logo_normal {
width:35px !important;
height:35px !important;
float:right;
background:url(images/wordpress_logo.png) no-repeat -35px 0;
position:absolute;
left:0;
top:2px;
z-index:10
}
.wp_logo_hover {
width:35px;
height:35px;
float:right;
background:url(images/wordpress_logo.png) no-repeat 0 0;
position:absolute;
left:0;
top:2px;
}

کد js در سایت فوق:

$(function() {window.setInterval("$('.wp_logo_normal').toggle('slow');",1000);});

سلام خسته نباشید ، فایل js رو کجا و جه جوری باید جا بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی من که نفهمیدم چی گفته ، شما یه زحمت برا من بکشید بگید که چه جوریه دمت گرم ، راستی اگه بخوام این کار رو روی یک کادر کوچک که به صورت کد هستش رو چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم :

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کجا رو مشکل دارید؟ نحوه چیدن کدها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

js : نمیدونم این فقط یک کد هستش یا نه فایل هستش باید دانلود کنم ، نمیدونم کجا باید جاش بدم .

اگه بخوام این کار رو روی کادر زیر انجام بدم چه جوریه باید جلو برم :


.address ul li a {
background: #6a932a;
display:inline-block;
padding:2px 4px 4px 5px;
margin:3px 1px;
-moz-border-radius: 4px;
border: 1px #6a932a solid;
color: #fff;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تغییر رنگ بصورت افکتی روی یک کادر از jquery colors استفاده کنید.

مثلا:

http://jqueryui.com/animate/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه اقا مرتضی ، منظور من اون لوگو وردپرس قرمز رنگ بود که رنگ عوض میکرد و چشمک میزد رو من میخوام روی کادر بزنم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه

http://jsfiddle.net/v4tWJ/1/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی خیلی کمک کرد فقط الان نمیدونم اون کد جاوا اسکریپت رو کجا بزارم و چه جوری بزارم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پوسته. هم میشه توی یک فایل .js بزارید و فراخوانی کنید هم میشه مستقیم توی تگ script توی پوسته تون بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان من اومدم یه فایل با پسوند js ساختم و این کد رو


$(function() {window.setInterval("$('.wp_logo_normal').toggle('slow');",1000);});

ریختم داخل فایل ، بعد اومدم تو فایل هدر هم این کد رو اضافه کردم


<script type="text/javascript" src="http://www.takwarez1.tk/wp-content/themes/tak/tiktak.js"></script>

،

حالا درسته یا نه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله فراخوانی به همین صورت هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری