nekooee

مشکل با تغییر فونت از طریق css لطفا راهنمایی کنید

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از کد css زیر برای تغییر فونت استفاده میکنم:


@font-face {
font-family: '0 Titr Bold';
src: url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.eot');
src: local('☺'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.woff') format('woff'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.ttf') format('truetype'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.svg') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

و فونتها هم در همان مسیر که لینک داده شده قرار داره. هر کار میکنم کار نمیکنه. ولی وقتی در آدرس فوق به جای آدرس مثلا زیر:

http://mysite.ir/css/fonts/titr.woff

آدرس فونت از سایت دیگه :

http://awebfont.ir/services/fonts/117b712c01cdf4eb7f15d9180567345060f243101011931.woff

میگذارم دیگه درست کار میکنه! یعنی فقط با تغییر url فایل فونت درست میشه! در حالی من فونت رو از همین url که گذاشتم دانلود کردم و در مسیر سایت خودم قرار دادم و مسیر هم درسته چون تو آدرس بار مستقیم میزنم می خواد فایل رو دانلود کنه و مشخصه که درسته!

ایرادش چیه که وقتی فونت روی سرور خودم میارم دیگه کار نمیکنه؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتره بجای آدرس دهی با url بصورت غیرمستقیم آدرس بدید. مثلا:

css/fonts/titr.woff

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو هم کردم نشد... فکر میکنم ایراد از تنظیمات سرور هست که فونت روش جواب نمیده...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر روی سرور خودتون به صورت غیر مستقیم جواب نمیده حتما از روی سرور محدود شده ، روی یه سری از هاست‌های اشتراکی این مورد به دلیل فشار کمتر به سرور محدود میشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سرور من اشتراکی نیست... من روی هاستهای دیگه هم آپلود کردم لینک دادم فایده نداره فقط از همون سایتهای فونت که لینک میدم درست کار میکنه باید ببینم مشکل چیه. احتمالا چون روی ویبولتین دارم می گذارم یک جای کار مشکل داره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید مورد رو روی لوکال هاست تست کنید ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سه تا کار همزمان انجام دادم. درست شد حالا نمیدونم کدومش تأثیر گذار بود

1- پرمیشن همه فونتها و پوشه رو به 755 تغییر دادم

2- پوشه fonts رو از داخل پوشه css به root سایت منتقل کردم

3- به جای لینک دادن تو هدر به استایل شیت مشخصات استایل و فونت رو داخل additional.css خود ویبولتین نوشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر سه مورد میتونست باشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟