nekooee

مشکل با تغییر فونت از طریق css لطفا راهنمایی کنید

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از کد css زیر برای تغییر فونت استفاده میکنم:


@font-face {
font-family: '0 Titr Bold';
src: url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.eot');
src: local('☺'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.woff') format('woff'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.ttf') format('truetype'), url('http://mysite.ir/css/fonts/titr.svg') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

و فونتها هم در همان مسیر که لینک داده شده قرار داره. هر کار میکنم کار نمیکنه. ولی وقتی در آدرس فوق به جای آدرس مثلا زیر:

http://mysite.ir/css/fonts/titr.woff

آدرس فونت از سایت دیگه :

http://awebfont.ir/services/fonts/117b712c01cdf4eb7f15d9180567345060f243101011931.woff

میگذارم دیگه درست کار میکنه! یعنی فقط با تغییر url فایل فونت درست میشه! در حالی من فونت رو از همین url که گذاشتم دانلود کردم و در مسیر سایت خودم قرار دادم و مسیر هم درسته چون تو آدرس بار مستقیم میزنم می خواد فایل رو دانلود کنه و مشخصه که درسته!

ایرادش چیه که وقتی فونت روی سرور خودم میارم دیگه کار نمیکنه؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتره بجای آدرس دهی با url بصورت غیرمستقیم آدرس بدید. مثلا:

css/fonts/titr.woff

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو هم کردم نشد... فکر میکنم ایراد از تنظیمات سرور هست که فونت روش جواب نمیده...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر روی سرور خودتون به صورت غیر مستقیم جواب نمیده حتما از روی سرور محدود شده ، روی یه سری از هاست‌های اشتراکی این مورد به دلیل فشار کمتر به سرور محدود میشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه سرور من اشتراکی نیست... من روی هاستهای دیگه هم آپلود کردم لینک دادم فایده نداره فقط از همون سایتهای فونت که لینک میدم درست کار میکنه باید ببینم مشکل چیه. احتمالا چون روی ویبولتین دارم می گذارم یک جای کار مشکل داره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید مورد رو روی لوکال هاست تست کنید ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سه تا کار همزمان انجام دادم. درست شد حالا نمیدونم کدومش تأثیر گذار بود

1- پرمیشن همه فونتها و پوشه رو به 755 تغییر دادم

2- پوشه fonts رو از داخل پوشه css به root سایت منتقل کردم

3- به جای لینک دادن تو هدر به استایل شیت مشخصات استایل و فونت رو داخل additional.css خود ویبولتین نوشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر سه مورد میتونست باشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر