• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
hassanlakaei

این ارور چیست

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک ابزار دارم به این آدرس


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

موقعی که کدی را ازش میگیری ومیخوای پیامی بفرستی این ارور میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

علت چیه؟

قبلا"این مشکل نداشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل تداخل سشن هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چی کار باید انجام بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

این ابزار فرم تماس با ما برای سایت های ابزار وبلاگ که تو این صفحه


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

بعد اینکه یک کد ساختیم موقعی که آن کد فعال میکنیم چنین اروری میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

فکر میکنید مشکل از کجا هستش فایل هم در زیر قرا میدم قبلا"این مشکل نداشتم الا"ایجاد شده در ضمن کدی را که گفتید حذف کردم اما بعد اینکه کد امنیتی قرار میدم ارور میده میگه کد امنیتی درست نیست درصورتی که درست وارد کردم

contact1.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

دوباره همین ارور میده روی خط3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

حالا روی خط 2خطا میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل رو بصورت unicode without signature ذخیره کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .