hassanlakaei

این ارور چیست

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک ابزار دارم به این آدرس


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

موقعی که کدی را ازش میگیری ومیخوای پیامی بفرستی این ارور میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

علت چیه؟

قبلا"این مشکل نداشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تداخل سشن هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی کار باید انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

این ابزار فرم تماس با ما برای سایت های ابزار وبلاگ که تو این صفحه


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

بعد اینکه یک کد ساختیم موقعی که آن کد فعال میکنیم چنین اروری میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

فکر میکنید مشکل از کجا هستش فایل هم در زیر قرا میدم قبلا"این مشکل نداشتم الا"ایجاد شده در ضمن کدی را که گفتید حذف کردم اما بعد اینکه کد امنیتی قرار میدم ارور میده میگه کد امنیتی درست نیست درصورتی که درست وارد کردم

contact1.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

دوباره همین ارور میده روی خط3

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

حالا روی خط 2خطا میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 2

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بصورت unicode without signature ذخیره کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..