hassanlakaei

این ارور چیست

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک ابزار دارم به این آدرس


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

موقعی که کدی را ازش میگیری ومیخوای پیامی بفرستی این ارور میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

علت چیه؟

قبلا"این مشکل نداشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تداخل سشن هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی کار باید انجام بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

این ابزار فرم تماس با ما برای سایت های ابزار وبلاگ که تو این صفحه


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

بعد اینکه یک کد ساختیم موقعی که آن کد فعال میکنیم چنین اروری میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

فکر میکنید مشکل از کجا هستش فایل هم در زیر قرا میدم قبلا"این مشکل نداشتم الا"ایجاد شده در ضمن کدی را که گفتید حذف کردم اما بعد اینکه کد امنیتی قرار میدم ارور میده میگه کد امنیتی درست نیست درصورتی که درست وارد کردم

contact1.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

دوباره همین ارور میده روی خط3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

حالا روی خط 2خطا میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بصورت unicode without signature ذخیره کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟