14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه مشکل عجیب و بزرگی برام پیش اومده ، من یه برگه ی جدید اضافه کرده بودم که از قالب Blog list استفاده میکرد ، یعنی وقتی میرفتم صفحه آخرین پست ها رو میدیدم همه چیز خوب بود و کاملا مشخص بود که داره از اون قالب میخونه و استایلشم جدا بود از بقیه

اما یهو شکلش بهم ریخت ، عکسا بزرگتر شدن و کلا شکل صفحه عوض شده حتی دیگه اسم نویسنده و دسته بندی و ... رو از فایل php ِ Blog list نمیخونه ، روی عکس که Inspect element میگیرم میبینم داره از استایل صفحه ی single post میخونه . آخه چرا اینطوری شده ؟؟؟!!! :o من که کد جایی رو تغییر ندادم مدتیه که استایل و دست نزدم .

خواهشا اگه کسی میدونه که مشکل از کجاست بگه خیلی حیاتیه .

برگه حذفم میکنم و از اول میسازم بازم درست نمیشه :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در بخش قالب هنوز روی همون Blog list تعریف شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در بخش قالب هنوز روی همون Blog list تعریف شده؟

بله ، هنوز رو همون Blog list ِ

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارید روی پیش فرض و مجدد روی Blog list قرار بدید

ببینید تغییری میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارید روی پیش فرض و مجدد روی Blog list قرار بدید

ببینید تغییری میکنه؟

این کارو کردم ولی بازم درست نشد آقا مرتضی ، چیکارش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه جدید ایجاد کنید با قالب دلخواه جدید

با اون تست کنید ببینید از این بخش جدید درست پیروی میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه برگه با قالب timeline اضافه کردم اون مشکلی نداشت ، ولی دوباره یه برگه ی دیگه با bloglist اضافه کردم بازم مشکل داشت .

من وردپرسمو به نگارش جدیدش آپدیت نکردم و مشکل که قطعاً از اون نمیتونه باشه ، میتونه؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

bloglist و blog list و Blog List سه قالب مجزا می شند چک کنید در خطوط اول برگه تمپلیت bloglist چه اسمی براش در نظر گرفته شده (در پوشه قالب)

اگر قالب نتونه تمپلیت معرفی شده رو پیدا کنه بر می گرده روی قالب page.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

bloglist و blog list و Blog List سه قالب مجزا می شند چک کنید در خطوط اول برگه تمپلیت bloglist چه اسمی براش در نظر گرفته شده (در پوشه قالب)

اگر قالب نتونه تمپلیت معرفی شده رو پیدا کنه بر می گرده روی قالب page.php

اسمش Blog List ِ ، آخه قبلا ازش میخوند و یهو بدون اینکه چیزیشو تغییر بدم ، عوض شد. :( کلافم کرده اصلا نمیدونم چرا اینطوری شده!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سیستم لینوکس به بزرگی و کوچکی حروف حساسه ممکنه تغییراتی روی سیستم مادر سرور داده باشند و این حالت پیش بیاد نام قالب را با حروف کوچک و ترجیحا بدون فاصله بنویسید و ذخیره کنید و چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سیستم لینوکس به بزرگی و کوچکی حروف حساسه ممکنه تغییراتی روی سیستم مادر سرور داده باشند و این حالت پیش بیاد نام قالب را با حروف کوچک و ترجیحا بدون فاصله بنویسید و ذخیره کنید و چک کنید

بازم فرقی نکرد :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عین کدهای قالبش را کپی کنید در یک فایل جدید و با یک نام جدید روی پوشه قالب ذخیره کنید و برگه های مورد نظر را ویرایش کنتید و قالب جدید را برایشان انتخاب کنید و نتیجه را ببینید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عین کدهای قالبش را کپی کنید در یک فایل جدید و با یک نام جدید روی پوشه قالب ذخیره کنید و برگه های مورد نظر را ویرایش کنتید و قالب جدید را برایشان انتخاب کنید و نتیجه را ببینید

این کارو کردم ولی بازم تغییری نکرد، دلیلش دیگه چی میتونه باشه آخه؟ اینایی که شما میفرمایید کاملاً منطقی هستند ولی مشکل من با هیچی حل نمیشه!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول این کد را در قالبی که ساختید بگذارید و بعدسش نشانی آنلاین بدید


<!-- TEST 2013/08/12 -->

در ویرایشگر منطلب نام قالب جدیدتون دیده می شه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید