• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

11 پست در این موضوع قرار دارد

میخواستم بدونم ترتیب لود قسمت ها و بخش های سایت به صورت استاندارد به چه صورته که هم تو لود سایت و هم تو سئوی سایت موثر هستش.

در واقع منظورم از بخش ها مثل هدر، سایدبار، فوتر و....

و همینطور فایل های وردپرس مثل مثلا کتگوری یا سینگل، سرچ و....

بهتر و استاندارد ترین روش به چه صورت هست؟

البته در مورد عناصر کلی سایت هم میخواستم یه نظر جاعی رو بدونم یعنی نوشته ها ، عکس ها، کوئری ها، اسکریپت ها، و....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موردی که روش بیشتر تاکید میشه اینه که اول پست هاتون لود بشه بعد سایدبارتون . چون خواننده میخواد زودتر به نوشته ها و مطالب مورد نظرش برسه تا اینکه سایدبار و فوتر تکراری رو اول ببینه و منتظر لود صفحه بشه .

از نظر سئو هم این کار بهتره . چون گوگل با ورورد به سایت شما 100 لینک اول رو ایندکس میکنه . پس بهتره در مواجه با صفحات شما لینک های مهم و مطالب اختصاصیتون در اوایل صفحه باشه و به گوگل اهمیت اونها رو نشون بدید .

در مورد عکس ها وقتی شما سایز بندی کنید عکس ها رو مرورگر خودش اول نوشته ها رو لود میکنه و در کنارش شروع به لود عکس های میکنه . اما سعی کنید جاوااسکریپت ها رو در پایین صفحه قرار بدید تا مانع لود سایت نشه . شیوه نامه ها هم که همیشه در هدر سایت قرار میگیرن .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور این کار رو بکنم؟ یعنی مشخص کنم که به ترتیبی که میخوام لود بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود!

مثلا یکی از موارد همین جاوا اسکریپت ها هستن که در آخر لود بشن خیلی بهتره ... چطوریش هم کافیه اونا رو در پایین صفحات ( مثلا آخرای ایندکس و سینگل و...) قرار بدید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترتیب لود شدن اینگونه است

اول هر فضایی که خارج تاز همه تگ های html js css php باشه که به فضای خالی قبل هدر معروفه مهم هم نیست کجای کدهی ما باشه قبل از هدر لود می شسه و با توجه به اینکه آپاچی سعی می کنه با بقیه نرم افزارهایی که در اختیار داره تشخیصش بده معمولا خیلی زمانگیر هم می شه

بعد ازون کدها به تر تیب از اولین خط functions و بعدش اولین خط header.php تا آخرین خط footer.php لود می شند

هر کدی که محاسبه ای نیاز داشته باشه یا کاری خاص تر انجام بده سنگین تر می شه

بهتره کدهای سنگین در انتها لود بشند چون حداقل قسمتهای سبک قابل دیدن خواهند بود اما همیشه نمی شه اینکار را کرد

کدهای مرتبط با کتابخانه jquery و اتصال به آژاکس حتما باید قبل js های دیگه باشند

کدهای css پله کانی هستند و ترتیبشون در اولویت بندیش موٍره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ترتیب لود شدن اینگونه است

اول هر فضایی که خارج تاز همه تگ های html js css php باشه که به فضای خالی قبل هدر معروفه مهم هم نیست کجای کدهی ما باشه قبل از هدر لود می شسه و با توجه به اینکه آپاچی سعی می کنه با بقیه نرم افزارهایی که در اختیار داره تشخیصش بده معمولا خیلی زمانگیر هم می شه

بعد ازون کدها به تر تیب از اولین خط functions و بعدش اولین خط header.php تا آخرین خط footer.php لود می شند

هر کدی که محاسبه ای نیاز داشته باشه یا کاری خاص تر انجام بده سنگین تر می شه

بهتره کدهای سنگین در انتها لود بشند چون حداقل قسمتهای سبک قابل دیدن خواهند بود اما همیشه نمی شه اینکار را کرد

کدهای مرتبط با کتابخانه jquery و اتصال به آژاکس حتما باید قبل js های دیگه باشند

کدهای css پله کانی هستند و ترتیبشون در اولویت بندیش موٍره

پس در ابتدا باید فضاهای خالی رو حذف کرد، دوم فایل فانکشن رو اپتیمایز کرد سوم فایل هدر، چهارم (فایل های مرتبط با محتوای سایت...) و در انتها فوتر لود میشه.

اینکه چطور این ها رو میتونیم اولویت بندی کنیم یعنی باید ترتیبی که مد نظرمون هست رو تا حدودی از طریق css بهش بفهمونیم درسته ؟

ولی من الان یه فایل جاوا اسکریپت دارم که میخوام تو فوتر لود بشه کدها و دایوهای که کد جاوا تو اون قرار گرفته رو باید کپی کنم تو فوتر ؟ اینجوری جاش عوض نمیشه و قالب به هم نمیریزه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ولی من الان یه فایل جاوا اسکریپت دارم که میخوام تو فوتر لود بشه کدها و دایوهای که کد جاوا تو اون قرار گرفته رو باید کپی کنم تو فوتر ؟ اینجوری جاش عوض نمیشه و قالب به هم نمیریزه؟

آقا ایمان گفتند دیگه! :)

نه مشکلی پیش نمیاد ، من همیشه آخر ایندکس میزارم jquery ها رو ;)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دیو ها رو که تغییر میدم جاشونو جای عناصر تغییر میکنه. در صورتی که من میخوام فقط اولویت لود بخش ها رو معین کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیو جزو html است نه جاوا اسکریپت

هر دیو حکم یک کاغذ را داره مشخصا وقتی جاش را تغییر بدید درش تغییر ایجاد می شه ولی هر اسکریپت حکم معلمی رو داره که دیکته می گه

در نتیجه اینکه از سر کلاس بگه یا ته تاثیری نداره و فقط باید صدای دیکته اش به شما برسه تا روی کاغذ چیزی که می خواهد را بنویسید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان عناصر دیگه سایت رو چطور ترتیبش رو مشخص کنم؟ چون میخوام به ترتیب اول محتوا لود بشه بعد بخش تب ها و بعدش سایدبار ها و در آخر فوتر

ولی الان اول سایدبار سمت راست لود میشه بعد محتوا بعدش تب، بعد سایدبار سمت چپ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به مثالی که زدم توجه کنید

ترتیب لود را برای هیچ عنصری نمیشه تغییر داد مگر طراح اولیه در زمان طراحی این تغییرات را لحاظ کند ولی کدهای استایل بندی و اسکریپت ها در واقع یک سری دستورند

دستور را می شه از پایین صفحه گفت می شه از بالا گفت ولی اجراش باید در جایی باشه که از قبل تعریف می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }